ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 154/2024
Θεσσαλονίκη, 1/5/2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης χαιρετίζει και τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μια ημέρα που συμβολίζει τον αγώνα για δίκαια εργασιακά δικαιώματα και κοινωνική δικαιοσύνη.
Η Εργατική Πρωτομαγιά μας υπενθυμίζει τον αγώνα των εργαζομένων για αξιοπρέπεια, ισότητα και δικαιοσύνη στον χώρο εργασίας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αναλογιστούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα σήμερα και να στηρίξουμε τον αγώνα τους.
Την ώρα που η ακρίβεια εκτινάσσει τις τιμές των προϊόντων στα ύψη και ο πληθωρισμός συνεχίζει να καλπάζει, με λύπη βλέπουμε ότι η υπεράσπιση βασικών δικαιωμάτων είναι πλέον απαραίτητη.
Για αυτό το λόγο η Ο.Β.Σ.Θ. θα συνεχίσει να αγωνίζεται προς όφελος του Βιοτεχνικού κόσμου και καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Σε αυτήν την περίοδο, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες, οι έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι αντιλαμβάνονται περισσότερο από ποτέ τις ανησυχίες και την κατάσταση των εργαζομένων στην οικονομία και την κοινωνία. Αναδεικνύονται ως υποστηρικτές των δικαιωμάτων τους, καθώς μόνο μέσω αυτής της συνεργασίας μπορεί να επιτευχθεί η οικονομική σταθερότητα και η κοινωνική συνοχή.
Για τη Διοίκηση της Ο.Β.Σ.Θ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Ευάγγελος Βαλασιδης Γιάννης Καραπινίδης